Implementacija projekta CTRouter polako ulazi u završnu fazu. Obje ekipe, hrvatska i mađarska, ulažu maksimalne napore da dovrše sve prvotno planirane aktivnosti.

Tijekom trajanja projekta, cijeli svijet je doživio vrlo jedinstvenu i neočekivanu situaciju s pandemijom COVID-19. Članovi našeg tima bili su prisiljeni raditi od kuće nekoliko mjeseci, ali srećom to nam do sada nije stvaralo veće probleme niti značajna kašnjenja u napretku implementacije.

Nekoliko članova tima također je počelo raditi na specifikacijama i dizajnu ostalih rješenja koja bi se mogla kreirati na platformi CTEngine. Glavna ideja je pokazati različite mogućnosti naše platforme. Mislimo da je najbolji mogući način kako to prezentirati kreiranjem jednostavnih demo rješenja koje planiramo predstaviti na našim završnim događajima u studenom 2020. (naravno ovisno o situaciji s COVID-19 u tom trenutku). Za početak želimo demonstrirati jednostavna rješenja web pozivnog centra (WCC) koja se mogu integrirati u postojeća web rješenja ili mogu raditi kao nove samostalne web aplikacije.